KORUTIETOA!


Alisevkoru on Pohjanmaalla syntyneen ja Järvenpäässä nykyään asuvan naisen käsintehtyjen korujen kotimainen verkkokauppa, kauppa on perustettu v 2010. Alisevkorun nimi on oman nimeni toinen etunimi Alise, V kirjain nimen perässä on sukunimen ensimmäinen kirjain.


Kaikki korut on käsintehtyjä laadukkaista materiaaleista, valikoimaa löytyy koko perheelle.


Kaikki avainkorut ovat moni toimi avainkoruja, kaikissa  on erilliset irrotettavat lukko - osat, jolloin korua voi käyttää normaalisti kaulakoruna, osassa malleista myös riipus - osa on erikseen lukolla kiinni, esim. pitkät helminauhat saa kaksinkertaisiksi lyhyiksi helmiksi irrottamalla lukon sekä riipusosan.

Kaulakoruissa on pituudet 40 cm - 120 cm välillä, kaikissa kaulakoruissa on useita pituuksia, helmi ja kristalli koruissa on useita värivaihtoehtoja.

Suureen osaa korvakoruja voi valita koukun, klipsin, renkaan tai tapin jossa kristalli tai pallo, sekä useimpiin helmi / kristalli koruihin helmen/ kristallin värin.
MATERIAALIT:

Koruissani materiaaleina ovat: • erilaiset lasihelmet ja helmiäishelmet • kristallit • makeanvedenhelmet • luonnonkivimateriaalit • puu • nahka

Ketjut ja muut korun osat on hopeoitua, - kullattua, - ruusukultaa, koruterästä ym.. korumetallia.

Kaikki koruni ovat nikkelivapaita.

Teen koruja myös paljon tilaustyönä, laita sähköpostia alisevkoru@gmail.com tai ota yhteys kaupan yhteydenotto lomakkeella jos haluat teettää korun.


Tervetuloa ostoksille! 


Ystävällisin terveisin: Mervi Alise Virvel

alisevkoru@gmail.com