KORUTIETOA!


Alisevkoru on Pohjanmaalla syntyneen ja Järvenpäässä nykyään asuvan naisen käsintehtyjen korujen kotimainen verkkokauppa, kauppa on perustettu v 2010. Alisevkorun nimi on oman nimeni toinen etunimi Alise, V kirjain nimen perässä on sukunimen ensimmäinen kirjain.


Kaikki korut on käsintehtyjä laadukkaista materiaaleista, valikoimaa löytyy koko perheelle.


Kaikki avainkorut ovat moni toimi avainkoruja, kaikissa  on erilliset irrotettavat lukko - osat, jolloin korua voi käyttää normaalisti kaulakoruna, osassa malleista myös riipus - osa on erikseen lukolla kiinni, esim. pitkät helminauhat saa kaksinkertaisiksi lyhyiksi helmiksi irrottamalla lukon sekä riipusosan.

Kaulakoruissa on pituudet 40 cm - 120 cm välillä, kaikissa kaulakoruissa on useita pituuksia, helmi ja kristalli koruissa on useita värivaihtoehtoja.

Kaikkiin korvakoruihin voi valita koukku tai sydän /pallo nappikorvakoru vaihtoehdon sekä useimpiin helmi / kristalli koruihin helmen/ kristallin värin.
MATERIAALIT:

Koruissani materiaaleina ovat: • erilaiset lasihelmet ja helmiäishelmet • kristallit • makeanvedenhelmet • luonnonkivimateriaalit • puu • nahka

Ketjut ja muut korun osat on hopeoitua, - kullattua, - ruusukultaa, koruterästä ym.. korumetallia.

Kaikki koruni ovat nikkelivapaita.

Teen koruja myös paljon tilaustyönä, laita sähköpostia tai ota yhteys kaupan yhteydenotto lomakkeella jos haluat teettää  korun.


Tervetuloa ostoksille! 


Ystävällisin terveisin: Mervi Alise Virvel

alisevkoru@gmail.com