REKISTERISELOSTEHenkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriselosteRekisterinpitäjä

Kauneuden liekki t:mi / Alisev - koru

Pöytäalhontie 95 B 28

04410 Järvenpää

Y 2036262-3


Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilöMervi Alise Virvelalisevkoru@gmail.com0465478699


Rekisterin nimi

Verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitusRekisteriä käytetään ainoastaan Valmiskaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.


Rekisterin tietosisältöAsiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.


Säännönmukaiset tietolähteetYhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelleRekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.


Rekisterin suojauksen periaatteetRekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.