Toimitusehdot

Tilaajan ja maksajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä tilauksen huoltajan kanssa. 


Maksutavat

Käytössämme on Verifone maksupalvelusovellus (pankkikortit) sekä Paytrail (Visa, Mastercard,Jousto, Pivo, Mobilepay, Walley, Walley lasku/osamaksu),  joilla on mahdollista maksaa ostokset myös tabletilla ja puhelimella. Maksuvälineenä käy kaikki suomalaiset pankkikortit, luottokortit osamaksu ja laskuvaihtoehto. Verifone Finland Oy sekä Paytrail Oyj ovat Finanssivalvonnan toimiluvan saaneita maksulaitoksia. Maksutapahtumat toteutetaan  suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä.

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskylä www.paytrail.com 


Maksaminen laskulla (Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu)

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Katso lisää Jouston sivuilta https://www.jousto.com/


Maksaminen laskulla Walley (Collector bank)

Katso luottoehdot täältä https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Katso lisää Walleysta  täältä https://www.collector.fi/


Toimitustavat / toimitusaika
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Posti Group Oyj:tä ja Matkahuoltoa. Toimitusaika työlle on n. 2 -7 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus toimitetaan kuljetettavaksi asiakkaalle. Lähetämme tuotteet postin kirjeenä, pluskirjeenä, pakettina, smartpakettina tai matkahuollon pakettina valintasi mukaan. Pidätämme oikeuden päättää itse lähetyksen pakkaustavasta. Huomioithan, että Postin kuljetusaika lähetykselle ei ole toimitusaika. Postin toimitusaika normaali kirjeille on n. 4 vrk.  Pluskirjeiden toimitusaika 1-2 vrk. Otathan huomioon toimitusajan tilatessasi esim. lahjaksi tms. juhlapäivinä. Postista noutamatta jätetty lähetys ei ole tuotteen palautus.


Toimituskulut

Postin kirje  3,90 €        Ei seurantakoodia  Postin toimitusaika n. 4 vrk.

Postipaketti  6,90 €      

Smartposti,   6,90 € 

Matkahuolto 4,90 €

 Yli 50 € tilaukset ovat postikuluttomia.
 


Viallisen tuotteen palautus


Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä  sähköpostilla osoitteessa alisevkoru@gmail.com   Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen.  Kauppias korvaa palautuskulut. Tuote tulee palauttaa omassa pakkauksessaan (postikulu korvataan)  Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettava koru täytyy olla alkuperäisessä muodossaan. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Force Majeure

Alisev - koru ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. 

 

 Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät:

- Sähköpostilla osoitteesta alisevkoru@gmail.com
- Puhelimella numerosta 0465478699

Mervi Virvel / Alisevkoru

Pöytäalhontie 95 B 28

04410 Järvenpää