Toimitusehdot

Tilaajan ja maksajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä tilauksen huoltajan kanssa. 


Maksutavat

Käytössämme on Finqu Pay maksupalvelusovellus,  jolla on mahdollista maksaa ostokset myös tabletilla ja puhelimella. Maksuvälineenä käy kaikki suomalaiset pankkikortit, osamaksu ja laskuvaihtoehto. Klarnan lasku ja erämaksu. 


Toimitustavat / toimitusaika
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Posti Group Oyj:tä ja Matkahuoltoa. Toimitusaika työlle on n. 7 -8 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus toimitetaan kuljetettavaksi asiakkaalle. Lähetämme tuotteet postin kirjeenä, pluskirjeenä, pakettina, smartpakettina tai matkahuollon pakettina valintasi mukaan. Pidätämme oikeuden päättää itse lähetyksen pakkaustavasta. Huomioithan, että Postin kuljetusaika lähetykselle ei ole toimitusaika. Postin toimitusaika normaali kirjeille on n. 4 päivää.  Otathan huomioon toimitusajan tilatessasi esim. lahjaksi tms. juhlapäivinä. Postista noutamatta jätetty lähetys ei ole tuotteen palautus.


Toimituskulut

Postin kirje 3,00€,  

Plus kirje 4,50

Postipaketti 5,90

Smartposti, 5,90€ 

Matkahuolto 4,90€

 Yli 70 € tilaukset ovat postikuluttomia.
 


Viallisen tuotteen palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä  sähköpostilla osoitteessa alisevkoru@gmail.com   Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen.  Kauppias korvaa palautuskulut. Tuote tulee palauttaa omassa pakkauksessaan (postikulu korvataan)  Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettava koru täytyy olla alkuperäisessä muodossaan.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Force Majeure

Alisev - koru ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. 

 

 Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät:

- Sähköpostilla osoitteesta alisevkoru@gmail.com
- Puhelimella numerosta 0465478699