Toimitusehdot


Tilaajan ja maksajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä tilauksen huoltajan kanssa. 


Maksutavat


Käytössämme on Finqu Pay maksupalvelusovellus,  jolla on mahdollista maksaa ostokset myös tabletilla ja puhelimella, sekä Klarnan lasku ja erämaksu.
Toimitustavat

Käytössämme on  lähetysten toimittamiseen Suomen Posti Group Oy .   Tuotteet lähetetään  kirjeenä. Suuret tilaukset lähetämme paketti lähetyksenä postitse, saatte ilmoituksen lähetyksenne saapumisesta postitoimipaikkaanne.  Pidätämme oikeuden päättää itse pakkaustavasta sekä postitustavasta.  


Toimitusaika
Toimitusaika on n. 2 -  7 arkipäivää. 


Toimituskulut
Toimituskulut ovat 2,00€ / lähetys,  yli 30 €  tilaukset ovat postikuluttomia.
  


Viallisen tuotteen palautus

Tuotteilla on kuluttajasuojalainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Ota yhteyttä  sähköpostilla osoitteessa alisevkoru@gmail.com   Viallinen tuote voidaan korjata tai vaihtaa samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen.  Kauppias korvaa palautuskulut. Tuote tulee palauttaa omassa pakkauksessaan (postikulu korvataan)  Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Palautettava koru täytyy olla alkuperäisessä muodossaan.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. 

Force Majeure

Alisev - koru ei vastaa mahdollisista ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. 

 

 Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät:

- Sähköpostilla osoitteesta alisevkoru@gmail.com
- Puhelimella numerosta 0465478699