3269 Alise Design MUUNNELTAVA  puuhelmi avainkoru Siipi VALITSE VÄRI
3269 Alise Design MUUNNELTAVA  puuhelmi avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3269 Alise Design MUUNNELTAVA  puuhelmi avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3269 Alise Design MUUNNELTAVA  puuhelmi avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

3269 Alise Design MUUNNELTAVA puuhelmi avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

34,00 €
Sisältää alv. 24 %

Omalla tekstillä Avainkoru laadukkaista puuhelmistä, useita pituuksia ja värejä.


Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on puuhelmiä 8 - 10  mm useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja välihelmiä, korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE, jos haluat oman tekstin ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä. 

Tekstirenkaassa on erikseen lukoilla kiinnittyvät siipiriipus 50 mm jossa kristalli 10 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua