3272 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI
3272 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3272 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3272 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3272 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

3272 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

22,50 €
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Omalla teksitllä Avainkoru, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.


Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm, sekä pieniä hopeoituja helmiä, korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE, jos haluat oman tekstin ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä. 

Tekstirenkaassa on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis siipiriipus 50 mm jossa helmiä 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua