3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI
3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI

3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI

22,50 €
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkoru omalla tekstillä, valitse väri ja pituus, monta käyttötapaa


Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä,  tekstirenkaaseen 22 mm saa oman tekstin tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE, ilmoita teksti tekstitoivomus kentässä, renkaassa on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis mokkanahkainen tupsuriipus ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Korussa on laadukas hopeointi, ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja helmen sekä tupsun väri valikosta.

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua