3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI
3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI 3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

3325 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Tupsu VALITSE VÄRI

19,50 €
26,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkoru nahkatupsulla, valitse väri ja pituus, monta käyttötapaa


Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis mokkanahkainen tupsuriipus ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Arvostelut 0 arvostelua