3328 Alise Design MUUNNELTAVA  avainkoru Pöllö  VALITSE VÄRI
3328 Alise Design MUUNNELTAVA  avainkoru Pöllö  VALITSE VÄRI 3328 Alise Design MUUNNELTAVA  avainkoru Pöllö  VALITSE VÄRI 3328 Alise Design MUUNNELTAVA  avainkoru Pöllö  VALITSE VÄRI 3328 Alise Design MUUNNELTAVA  avainkoru Pöllö  VALITSE VÄRI

3328 Alise Design MUUNNELTAVA avainkoru Pöllö VALITSE VÄRI

28,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kaula/ avainkoru omalla tekstillä, jota voit käyttää monin eri tavoin, kts. tarkempi kuvaus, useita värejä ja pituuksia.Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avain osaa normaalisti kaulakoruna. 

Korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE, jos haluat oman tekstin ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä. 

Tekstirenkaassa on erikseen lukoilla kiinnittyvät suuri pöllöriipus 69 cm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua