3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru Sydän VALITSE VÄRI
3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru Sydän VALITSE VÄRI 3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru Sydän VALITSE VÄRI 3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru Sydän VALITSE VÄRI 3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru Sydän VALITSE VÄRI

3330 Alise Design MUUNNELTAVA - puuhelmi avain / kaulakoru Sydän VALITSE VÄRI

16,90 €
26,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkoru, irroitettavalla lukolla ja riipuksella, useita pituuksia ja värejä.Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on puuhelmiä 8 mm useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja välihelmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydän 40 mm jossa kristalli 10 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa 9 cm.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Arvostelut 0 arvostelua