3383 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI
3383 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3383 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3383 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI 3383 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

3383 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Siipi VALITSE VÄRI

27,00 €
36,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Omalla tekstilla Avainkoru, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, Korussa on tekstirengas 28 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä, tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä.

Tekstirenkaassa 28 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät suuri siipiriipus 50 mm jossa helmiä 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.


Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua