3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI
3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI 3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI 3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI 3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI 3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI 3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

3477 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

16,80 €
24,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkorussa on irroitettava lukko ja riipus, useita värejä ja pituuksia.Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis sydän 45 mm jossa swarowski kristalleja  ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Arvostelut 0 arvostelua