3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru sydän VALITSE VÄRI
3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru sydän VALITSE VÄRI 3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru sydän VALITSE VÄRI 3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru sydän VALITSE VÄRI 3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru sydän VALITSE VÄRI

3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru sydän VALITSE VÄRI

22,50 €
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkorussa irroitettava lukko ja riipus, useita värejä ja pituuksiaPitkä kaulakoru jota voi käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä pieniä hopeoituja helmiä, korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE, jos haluat oman tekstin ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä. 

Tekstirenkaassa on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigran sydänriipus 35 mm jossa kristalli ja helmi 10 mm sekä kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia lyhyenä kaksinkertaisena tai pitkänä helmikaulakoruna kts. kuva, tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua