3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru Filigransydän VALITSE VÄRI
3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru Filigransydän VALITSE VÄRI 3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru Filigransydän VALITSE VÄRI 3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru Filigransydän VALITSE VÄRI 3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru Filigransydän VALITSE VÄRI

3560 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru Filigransydän VALITSE VÄRI

16,90 €
26,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkorussa irroitettava lukko ja riipus, useita värejä ja pituuksiaPitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä pieniä hopeoituja helmiä, tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigraani sydänriipus 35 mm jossa kristalli ja helmi 10 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia kaksinkertaisena tai pitkänä helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Arvostelut 0 arvostelua