3685 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI
3685 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 3685 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 3685 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI

3685 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI

22,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkoru omalla tekstillä, korua voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.


Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm, sekä pieniä hopeoituja helmiä.

Korussa on tekstirengas johon saa joko oman tekstin tai valmiin " HOPE FAITH LOVE " tekstin,  sekä teräksinen sydän johon saa myös oman tekstin, ilmoita teksti tekstitoivomus kentässä, lisäksi korussa on  kaunis sydänriipus 35 mm jossa helmi ja kristalli 8 mm.

Korussa on  kaunis hopeoitu lukko, riipuksen ja lukon saa helposti irroitettua renkaasta,  jolloin korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. korussa on laadukas hopeointi, ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta.

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.


Arvostelut 0 arvostelua