3845 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI
3845 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3845 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3845 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3845 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3845 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI

3845 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI

18,70 €
22,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Omalla tekstilla avainkoru, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE, jos haluat oman tekstin ilmoita haluttu teksti tekstitoivomuskentässä.

Tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät  tekstilaatta johon saa oman tekstin,  lisäksi irroitettava lukko - osa,  korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.


Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita mahdollinen tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä, erottele ja sanalla laatta ja rengas ja niihin mahdollisesti tulevat tekstit.

Esim. Renkaaseen teksti " Muista välillä "  ja  Laattaan teksti " Leijailla "Arvostelut 0 arvostelua