3846 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI
3846 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3846 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3846 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3846 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI 3846 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI

3846 Alise Design MUUNNELTAVA tekstilaatta avainkoru VALITSE VÄRI

22,50 €
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Omalla tekstilla avainkoru, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Avainkorussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin tai ilman tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita valinta tekstitoivomuskentässä.

Tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät  tekstilaatta johon saa oman tekstin, sekä irroitettava lukko - osa,  korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Riipusosan pituus 8 cm.

Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita mahdollinen tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä, erottele - ja - sanalla laatta ja rengas ja niihin mahdollisesti tulevat tekstit.

Esim. Renkaaseen teksti " Muista välillä "  ja  Laattaan teksti " Leijailla " tai kirjoita " ilman tekstiä " jos et halua tekstiä.Arvostelut 0 arvostelua