3892 Alise Design MUUNNELTAVA  - Kristalli/helmi avainkoru VALITSE VÄRI
3892 Alise Design MUUNNELTAVA  - Kristalli/helmi avainkoru VALITSE VÄRI 3892 Alise Design MUUNNELTAVA  - Kristalli/helmi avainkoru VALITSE VÄRI 3892 Alise Design MUUNNELTAVA  - Kristalli/helmi avainkoru VALITSE VÄRI 3892 Alise Design MUUNNELTAVA  - Kristalli/helmi avainkoru VALITSE VÄRI

3892 Alise Design MUUNNELTAVA - Kristalli/helmi avainkoru VALITSE VÄRI

24,00 €
30,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Omalla tekstilla Avainkoru, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Kaksivärisessä korussa on kirkkaita kristalleja ja helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, Korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä.

Tekstirenkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät suuri siipiriipus 50 mm jossa helmiä 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.


Valkitse haluamasi väri, kristallin väri on helmien värin mukainen.

Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua