3893 Alise Design MUUNNELTAVA - Kristalli/helmi avainkoru  VALITSE VÄRI
3893 Alise Design MUUNNELTAVA - Kristalli/helmi avainkoru  VALITSE VÄRI 3893 Alise Design MUUNNELTAVA - Kristalli/helmi avainkoru  VALITSE VÄRI 3893 Alise Design MUUNNELTAVA - Kristalli/helmi avainkoru  VALITSE VÄRI 3893 Alise Design MUUNNELTAVA - Kristalli/helmi avainkoru  VALITSE VÄRI

3893 Alise Design MUUNNELTAVA - Kristalli/helmi avainkoru VALITSE VÄRI

22,40 €
28,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Avainkoru omalla tekstillä, korussa on irroitettava lukko ja riipus, useita värejä ja pituuksia.Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Korussa on kirkkaita kristalleja 8 mm ja helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja helmiä. Korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä, 

Tekstirenkaassa on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigran sydänriipus 4,5 cm  jossa kristalli ja helmi 8 mm sekä kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua