3916 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI
3916 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI 3916 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI 3916 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

3916 Alise Design MUUNNELTAVA - avain / kaulakoru VALITSE VÄRI

22,50 €
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkorussa irroitettava lukko ja riipus, omalla tekstillä, useita värejä ja pituuksiaPitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä useita pituuksia, sekä pieniä kullattuja helmiä, tekstirenkaaseen 22 mm  saa oman tekstin tai ilman tekstiä, ilmoita teksti tekstitoivomus kentässä, renkaassa 23 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis elämänpuu riipus 40 mm jossa kristalleja, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan kullattu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta.

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua