E - Lahjakortti itse valitsemallesi summalle.
E - Lahjakortti itse valitsemallesi summalle.

E - Lahjakortti itse valitsemallesi summalle.

0,75 €
1,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Valitse Alisevkorun  e-lahjakortti, kun haluat antaa henkilökohtaisen lahjan sähköpostitse. Lahjakortti lähetetään sähköisessä muodossa  sinulle sähköpostilla jpg-kuvana tai pdf:nä, voit  lähettää itse lahjakortin eteenpän lahjansaajalle. Lahjan vastaanottaja saa näin itse mahdollisuuden valita mieleisensä korun Alisevkorun verkkokaupan laajasta valikoimasta.

Voit valita  tätä euron hintaista tuotetta niin monta kappaletta kuin haluat lahjakortin loppusumman olevan. Jos haluat esim. 40 euron lahjakortin, valitse tätä tuotetta 40 kpl (hinnaksi tulee 40 euroa).  Lahjakortti tehdään valitulle summalle.

HUOM!  Lahjakortti ei tule automaatisesti, saat ensin tilausvahvistuksen, lahjakortti lähetetään erikseen työpäivän aikana, jokainen lahjakortti tehdään erikseen tilauksen mukaan. Voit liittää kortin mukaan myös henkilökohtaisen viestin. Kirjoita haluttu viesti valikossa olevaan viesti kenttään. 

E - Lahjakortin mukana tulee koodi, jolla saa lahjakortin summan verran alennusta. Lahjakortti käy maksuksi kertaostoksesta ja on voimassa 6 kuukautta kortin ostopäivästä alkaen. Koodin voi käyttää vain kerran. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Muista tarkistaa sähköpostisi roskapostit, jos lahjakortti ei näy 2 päivän kuluessa. Huomioi myös kiireiset sesonkiajat tilatessa lahjakorttia.


Arvostelut 0 arvostelua