4017 Alise Design MUUNNELTAVA  Helmi avainkoru  VALITSE VÄRI
4017 Alise Design MUUNNELTAVA  Helmi avainkoru  VALITSE VÄRI 4017 Alise Design MUUNNELTAVA  Helmi avainkoru  VALITSE VÄRI 4017 Alise Design MUUNNELTAVA  Helmi avainkoru  VALITSE VÄRI 4017 Alise Design MUUNNELTAVA  Helmi avainkoru  VALITSE VÄRI

4017 Alise Design MUUNNELTAVA Helmi avainkoru VALITSE VÄRI

28,00 €
Sisältää alv. 24 %

Avainkoru omalla tekstillä, korussa on irroitettava lukko ja riipus, useita värejä ja pituuksia.Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Korussa on helmiäishelmiä 8 mm useita värejä sekä useita pituuksia, sekä pieniä hopeoituja helmiä. Korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä, 

Tekstirenkaassa on erikseen lukoilla kiinnittyvät kaunis filigran sydänriipus 4,5 cm  jossa kristalli ja helmi 8 mm sekä kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.

Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua