4107 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI
4107 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 4107 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 4107 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI 4107 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI

4107 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru omalla tekstillä VALITSE VÄRI

22,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkoru omalla tekstillä, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä. Korussa on tekstirengas 22 -26 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä, renkaassa  on erikseen lukoilla kiinnittyvät alumiinilaatta 33 mm jossa helmiä, laattaan saa oman tekstin, sekä kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvimpaan 49 kierteiseen koruvaijeriin.

Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita tekstitoive valikossa.


Arvostelut 0 arvostelua