4108 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru kuunsirppi omalla tekstillä VALITSE VÄRI
4108 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru kuunsirppi omalla tekstillä VALITSE VÄRI 4108 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru kuunsirppi omalla tekstillä VALITSE VÄRI 4108 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru kuunsirppi omalla tekstillä VALITSE VÄRI 4108 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru kuunsirppi omalla tekstillä VALITSE VÄRI

4108 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru kuunsirppi omalla tekstillä VALITSE VÄRI

22,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Avainkoru omalla tekstillä, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä. Korussa on tekstirengas 22 -26 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä, tekstirenkaassa on kuunsirppiriipus 38 mm jossa helmi 8 mm , sekä  hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvimpaan 49 kierteiseen koruvaijeriin.

Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita tekstitoive valikossa.


Arvostelut 0 arvostelua