4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri
4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri 4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri 4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri 4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri 4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri 4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri

4229 Alise Design Kristallipisarariipus korusetti, valitse väri

30,40 €
38,01 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Korut helmellä tai kristallilla, kaulakorussa useita pituuksia, korvakorut koukku tai nappimalliKaulakoru

Kaulakorussa on  kristallihiottu erittäin säihkyvä pisarariipus, useita värejä. Hyvä ja terävä hionta, jolla on korkea valontaittoarvo.  koko 22 x 13 mm,  koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + jatkoketju 5 cm kaikkiin pituuksiin.

Valitse  haluamasi pituus ja kristallin väri valikosta


Korvakorut

Kauniit kristallikorvakorut joissa kristallihiottu erittäin säihkyvä pisarariipus. Hyvä ja terävä hionta, jolla on korkea valontaittoarvo, useita värejä,  voit valita koukkumallin tai tappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun yläosasta 3,5  cm ja nappimalli 3 cm.

Valitse  koukku tai tappimalli valikosta.


                                                                         Arvostelut 0 arvostelua