4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti
4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti 4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti 4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti 4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti 4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti 4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti 4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti

4242 Alise Design Puuhelmi sydän/ kukka korusetti

40,00 €
Sisältää alv. 24 %

Puinen helmisetti, useita värejä ja pituuksia.


Kaulakoru


Laadukkaista Preciosa puuhelmistä vahvaan koruvaijeriin tehty kaulakoru, helmen koko 10 mm useita värejä kts. kuva, sekä pieniä hopeoituja helmiä, riipuksena kaunis sydänriipus 40 mm jossa helmi tai kristalli. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. 


Korvakorut
Näyttävä ja kevyt puukorvakoru jossa on  kukka puuriipus, sekä hopeoitu lehtiriipus linkki, voit valita koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, tai reiättömille klipseillä, kts. mallikuvat, klipsin ja koukkumallin pituus alaosasta  3,5 cm ja nappimalli  3 cm. Koruissa on laadukas hopeointi  ei sisällä nikkeliä, värjätty lyijyttömillä väriaineilla.

Hinta määräytyy valitun kaulakorun pituuden mukaan.

Valitse  haluamasi kaulakorun  pituus.


Arvostelut 0 arvostelua