4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi
4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi 4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi

4244 Alise Design Sydän korusetti Puu/helmiäishelmi

38,01 €
Sisältää alv. 24 %

Puinen helmisetti, useita värejä ja pituuksia.

Koruihin voi valita puuhelmen (kuvassa punainen) tai helmiäishelmen (kuvassa musta).


Kaulakoru

Laadukkaista Preciosa puuhelmistä ta helmiäislasi helmistä vahvaan koruvaijeriin tehty kaulakoru, helmen koko 8-10 mm useita värejä kts. kuva, sekä pieniä hopeoituja helmiä ja siemenhelmiä, riipuksena kaunis filigran sydänriipus 40 mm jossa helmi. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. 


Korvakorut

Korvakoruissa on filigraani kuvioinen sydän20 mm  ja helmi 10 mm, voit valita klipsillä, koukkumallin tai nappimallin jossa on pieni sydän tai pallo kts. mallikuva, korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumallin pituus koukun alaosasta 4,5  cm ja nappimalli 4 cm. 

Toisissa korvakoruissa on puu/helmiäislasihelmi 10 mm, muut vaihtoehdot kuten yllä olevissa sydän korvakoruissa.


Jos valitse puuhelmen laita helmiäishelmi valikkoon ei helmeä tai jos valitset helmiäishelmen laita puuhelmi valikkoon ei helmeä.

Valitse  haluamasi kaulakorun  pituus

Valitse helmen väri.

Valitse korvakorun mallit

Hinta määräytyy valitun kaulakorun pituuden mukaan.

Arvostelut 0 arvostelua