4232,1 Alise Design Puinen sydänavainkoru musta/valkoinen
4232,1 Alise Design Puinen sydänavainkoru musta/valkoinen 4232,1 Alise Design Puinen sydänavainkoru musta/valkoinen 4232,1 Alise Design Puinen sydänavainkoru musta/valkoinen 4232,1 Alise Design Puinen sydänavainkoru musta/valkoinen

4232,1 Alise Design Puinen sydänavainkoru musta/valkoinen

16,50 €
22,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Puuhelmi kaulakoru laadukkaista helmistä, omalla tekstillä, useita pituuksia ja värejä.


Laadukkaista Preciosan sekä Rayherin puuhelmistä vahattuun puuvillalankaan tehty avainkaulakoru, jossa gun medal filigransydän 35 mm, helmen koko 10 mm,  renkaassa on irroitettava lukko - osa, sekä riipusosat. Korua voi käyttää ilman lukko - osaa riipuskoruna, korussa on niskassa turvalukko, joka aukeaa kovasta vedosta. kts. mallikuva.

Valitse  haluamasi pituus valikosta.


TIETOA HELMISTÄ:

Koruissa käytetään laadukkaita Preciosan sekä Rayherin puuhelmiä

Preciosan puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, joka on PEFC/FSC-merkittyä,  eli raaka-aine on kestävän kehityksen mukaista.  Preciosan puuhelmet on värjätty ja lakattu eurooppalaisilla turvallisilla tuotteilla, ja valmistajalla on näille puuhelmille tuoteturvallisuutta koskeva SFS-EN 71-3 –sertifikaatti.                                    

Rayher'n puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, ja ne on värjätty sekä lakattu. Kaikki Rayher'n puuhelmissä käyttämä puu on FSC-merkittyä, eli kestävän kehityksen puuta. Värit ja lakat ovat myrkyttömiä. 


Arvostelut 0 arvostelua