4264 Alise Design MONITOIMI avainkoru Sydän VALITSE VÄRI
4264 Alise Design MONITOIMI avainkoru Sydän VALITSE VÄRI 4264 Alise Design MONITOIMI avainkoru Sydän VALITSE VÄRI 4264 Alise Design MONITOIMI avainkoru Sydän VALITSE VÄRI 4264 Alise Design MONITOIMI avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

4264 Alise Design MONITOIMI avainkoru Sydän VALITSE VÄRI

23,80 €
28,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Omalla tekstilla Avainkoru, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, Korussa on tekstirengas 23 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä.

Tekstirenkaassa 25 mm on erikseen lukoilla kiinnittyvät suuri vahvaa tekoa oleva kirkas sydäniriipus 40 mm jossa kristalli 8 mm ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. mallikuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.


Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet