4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti
4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti 4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti 4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti 4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti 4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti 4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti 4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti 4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti

4298 Alise Design Puuhelmi filigransydän korusetti

40,00 €
Sisältää alv. 24 %

Puinen helmisetti, useita värejä ja pituuksia.


Kaulakoru


Laadukkaista Preciosa puuhelmistä vahvaan koruvaijeriin tehty kaksivärinen kaulakoru, helmen koko 10 mm useita värejä kts. kuva, sekä pieniä hopeoituja helmiä, riipuksena kaunis Filigran sydänriipus 35 mm.  Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. 


Korvakorut

Laadukkaista puuhelmistä tehdyt korvakoru, valittavana useita värejä, voit valita klipsillä, koukkumallin tai tappimallin jossa on pieni sydän tai pallo, kts. mallikuva korut on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, koukkumalliin tulee mukaan silikoni stoppari, koukkumallin pituus koukun yläosasta 4  cm ja nappimalli 3,5 cm, voit valita korvakorut yhdellä tai kahdella helmellä.


Hinta määräytyy valitun kaulakorun pituuden mukaan.

  • Valitse  haluamasi kaulakorun värit valikoista ja kaulakorun pituus.

Kaksiväriset korvakorut tulevat kaulakorun värien mukaan.

  • Valitse yhdellä helmellä olevan korvakorun väri, jos valitsit kaksivärisen valitse tästä teksti valittu kaksivärinen, tämä siksi että kaikki valikot täytyy käyttää että tilaus etenee.
  • Valitse korvakorun  koukku, tappi tai klipsi.
HELMITIETOA:

Koruissa käytetään laadukkaita Preciosan sekä Rayherin puuhelmiä

Preciosan puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, joka on PEFC/FSC-merkittyä,  eli raaka-aine on kestävän kehityksen mukaista.  Preciosan puuhelmet on värjätty ja lakattu eurooppalaisilla turvallisilla tuotteilla, ja valmistajalla on näille puuhelmille tuoteturvallisuutta koskeva SFS-EN 71-3 –sertifikaatti.                                    

Rayher'n puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, ja ne on värjätty sekä lakattu. Kaikki Rayher'n puuhelmissä käyttämä puu on FSC-merkittyä, eli kestävän kehityksen puuta. Värit ja lakat ovat myrkyttömiä. Arvostelut 0 arvostelua