4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI
4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI 4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI 4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI 4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI 4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI 4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI

4438 Alise Design Puinen sydänavainkoru VALITSE VÄRI

16,50 €
22,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Puuhelmi kaulakoru laadukkaista helmistä, omalla tekstillä, useita pituuksia ja värejä.


Laadukkaista Preciosan sekä puuhelmistä useita värejä, vahattuun puuvillalankaan tehty avainkaulakoru, jossa gun medal filigransydän 35 mm, helmen koko 10 mm,  renkaassa on irroitettava lukko - osa, sekä riipusosat, renkaan saa omalla tekstillä, ilman tekstiä tai valmiilla HOPE FAITH LOVE tekstillä kts. mallikuva. Korua voi käyttää ilman lukko - osaa riipuskoruna, korussa on niskassa turvalukko, joka aukeaa kovasta vedosta. kts. mallikuva.

Valitse  haluamasi pituus valikosta.

Valitse helmien väri valikosta.


TIETOA HELMISTÄ:

Koruissa käytetään laadukkaita Preciosan sekä Rayherin puuhelmiä

Preciosan puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, joka on PEFC/FSC-merkittyä,  eli raaka-aine on kestävän kehityksen mukaista.  Preciosan puuhelmet on värjätty ja lakattu eurooppalaisilla turvallisilla tuotteilla, ja valmistajalla on näille puuhelmille tuoteturvallisuutta koskeva SFS-EN 71-3 –sertifikaatti.                                    

Rayher'n puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, ja ne on värjätty sekä lakattu. Kaikki Rayher'n puuhelmissä käyttämä puu on FSC-merkittyä, eli kestävän kehityksen puuta. Värit ja lakat ovat myrkyttömiä. 


Arvostelut 0 arvostelua