4470 Alise Design Puuhelmet sydän  VALITSE VÄRI JA PITUUS
4470 Alise Design Puuhelmet sydän  VALITSE VÄRI JA PITUUS 4470 Alise Design Puuhelmet sydän  VALITSE VÄRI JA PITUUS 4470 Alise Design Puuhelmet sydän  VALITSE VÄRI JA PITUUS 4470 Alise Design Puuhelmet sydän  VALITSE VÄRI JA PITUUS 4470 Alise Design Puuhelmet sydän  VALITSE VÄRI JA PITUUS

4470 Alise Design Puuhelmet sydän VALITSE VÄRI JA PITUUS

20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Puuhelmi kaulakoru sydänriipuksella, useita pituuksia ja värejä.

Laadukkaista Preciosa puuhelmistä vahvaan koruvaijeriin tehty kaulakoru, helmen koko 8 - 10 mm useita värejä kts. kuva, sekä pieniä siemenhelmiä, riipuksena kaunis filigran sydänriipus 35 mm. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen.


Valitse  haluamasi pituus ja väri valikosta.Koruissa käytetään laadukkaita Preciosan sekä Rayherin puuhelmiä

Preciosan puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, joka on PEFC/FSC-merkittyä,  eli raaka-aine on kestävän kehityksen mukaista.  Preciosan puuhelmet on värjätty ja lakattu eurooppalaisilla turvallisilla tuotteilla, ja valmistajalla on näille puuhelmille tuoteturvallisuutta koskeva SFS-EN 71-3 –sertifikaatti.                                    

Rayher'n puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, ja ne on värjätty sekä lakattu. Kaikki Rayher'n puuhelmissä käyttämä puu on FSC-merkittyä, eli kestävän kehityksen puuta. Värit ja lakat ovat myrkyttömiä. 

Arvostelut 0 arvostelua