4511 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö VALITSE VÄRI
4511 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö VALITSE VÄRI 4511 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö VALITSE VÄRI 4511 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö VALITSE VÄRI 4511 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö VALITSE VÄRI

4511 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö VALITSE VÄRI

27,00 €
36,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Omalla tekstilla Avainkoru, jota voi käyttää eritavoin, irrotettava lukko, - ja riipus - osa, useita värejä ja pituuksia.

Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avainosaa normaalisti kaulakoruna. 

Kaksivärisessä korussa on helmiäishelmiä koko 8 mm, useita värivaihtoehtoja,  lisäksi korussa on pieniä hopeoituja helmiä, Korussa on tekstirengas 28 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin Hope Faith Love tekstin,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä.

Tekstirenkaassa on upea antiikkihopeinen pöllöriipus kristallein koko 43 x 52mm, silmissä mustat kristallit ja vartalossa kirkkaat kristallit  ja kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.


Koru on tehty vahvaan koruvaijeriin, älä kuitenkaan vedä korulla ovea auki, voimakas veto saattaa aiheuttaa vaijerin venymistä ja siitä syystä mahdollisesti vaijerin katkeamisen.


Valitse  haluamasi pituus ja helmien väri valikosta

Ilmoita tekstitoive TEKSTITOIVOMUS kentässä.

Arvostelut 0 arvostelua