4514 Alise Design Puuhelmi  korusetti VALITSE VÄRI
4514 Alise Design Puuhelmi  korusetti VALITSE VÄRI 4514 Alise Design Puuhelmi  korusetti VALITSE VÄRI 4514 Alise Design Puuhelmi  korusetti VALITSE VÄRI 4514 Alise Design Puuhelmi  korusetti VALITSE VÄRI 4514 Alise Design Puuhelmi  korusetti VALITSE VÄRI

4514 Alise Design Puuhelmi korusetti VALITSE VÄRI

22,40 €
28,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Puinen helmisetti, helmet laadukkaista Preciosa helmistä.


Käsikoru
Laadukkaista Preciosa puuhelmistä vahvaan koruvaijeriin tehty käsikoru, puuhelmen koko 10 mm useita värejä, jossa pieniä hopeoituja helmiä. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, useita pituuksia  + jatkoketju 5 cm, jolla saat säätövaraa pituuteen. 


Korvakorut
Näyttävä ja kevyt puuhelmikoru, voit valita koukun, renkaan, klipsin tai tappimallin jossa on kristalli tai pallo, klipsin ja koukkumallin pituus alaosasta  2,5 cm ja nappimalli  2 cm. Koruissa on laadukas hopeointi  ei sisällä nikkeliä, värjätty lyijyttömillä väriaineilla.


Hinta määräytyy valitun käsikorun pituuden mukaan.

Valitse  haluamasi  käsikorun pituus.

Helmitietoa:

Preciosan puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, joka on PEFC/FSC-merkittyä, eli raaka-aine on kestävän kehityksen mukaista.  Preciosan puuhelmet on värjätty ja lakattu eurooppalaisilla turvallisilla tuotteilla, ja valmistajalla on näille puuhelmille tuoteturvallisuutta koskeva SFS-EN 71-3 –sertifikaatti.

Arvostelut 0 arvostelua