4538 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö/kristallein nahkanauhalla
4538 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö/kristallein nahkanauhalla 4538 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö/kristallein nahkanauhalla 4538 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö/kristallein nahkanauhalla 4538 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö/kristallein nahkanauhalla

4538 Alise Design MUUNNELTAVA - avainkoru Pöllö/kristallein nahkanauhalla

27,00 €
30,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Kaula/ avainkoru jota voit käyttää monin eri tavoin, kts. tarkempi kuvaus, useita pituuksia.Pitkä kaulakoru jota voit käyttää avainkoruna tai ilman avain osaa normaalisti kaulakoruna. 

Vahvaan mokkanauhaan 3 mm ( ei värjää ) useita värejä, tehty avain/kaulakoru, korussa on tekstirengas 28 mm, johon saa oman tekstin, ilman tekstiä tai valmiin tekstin HOPE FAITH LOVE,  ilmoita teksti tekstitoivomuskentässä.

Tekstirenkaassa on upea antiikkihopeinen tukeva pöllöriipus kristallein koko 58 x 38 x 21 mm, silmissä mustat kristallit ja vartalossa kirkkaat kristallit, sekä kaunis hopeoitu lukko, korua voi käyttää myös ilman riipuksia helmikaulakoruna kts. kuva tai ilman lukko - osaa riipuskoruna. Koru on kokonaan hopeoitu ei sisällä nikkeliä, korussa on useita pituuksia + riipusosa.

Valitse nahkanauhan väri valikosta.

Valitse  haluamasi pituus valikosta

Arvostelut 0 arvostelua