Monitoimi helmi avain-nauhakorut

12 Tuotetta

Kaikki avainkorut ovat monitoimi avainkoruja, kaikissa  on erilliset irrotettavat lukko - osat, jolloin korua voi käyttää normaalisti kaulakoruna, osassa malleista myös riipus - osa on erikseen lukolla kiinni, esim. pitkät helminauhat saa kaksinkertaisiksi lyhyiksi helmiksi irroittamalla lukon sekä riipusosan, katso mallikuva.

Avainkaulakoruja löytyy helminauhana, laadukkaalla nahkanauhalla, ketjulla, helmiketjuna, puiset mallit on tehty vahattuun puuvillalankaan.


Puuhelmi Koruissa käytetään laadukkaita Preciosan sekä Rayherin puuhelmiä

Preciosan puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, joka on PEFC/FSC-merkittyä,  eli raaka-aine on kestävän kehityksen mukaista.  Preciosan puuhelmet on värjätty ja lakattu eurooppalaisilla turvallisilla tuotteilla, ja valmistajalla on näille puuhelmille tuoteturvallisuutta koskeva SFS-EN 71-3 –sertifikaatti.                                    

Rayher'n puuhelmet on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä, ja ne on värjätty sekä lakattu. Kaikki Rayher'n puuhelmissä käyttämä puu on FSC-merkittyä, eli kestävän kehityksen puuta. Värit ja lakat ovat myrkyttömiä. 


Kaikkia malleja on valittavana pituuksissa 70 - 120 cm, helmikorut on tehty vahvimpaan 49 säikeiseen koruvaijeriin, nahkanauha ja ketju soveltuvat parhaiten painavaan avain nippuun.

Huomioitavaa, älä vedä ovea auki avainkorulla, näin korusi kestää käytössä pidempään.

Jos haluat pidemmän korun kuin valikossa on valittavana, laita viestiä os. alisevkoru@gmail.com.